Gulvafslibning

Gulvafslibning i Roskilde & København

Er det på tide at få foretaget en gulvafslibning i Roskilde, København og resten af Sjælland? Vi vil meget gerne stå for din gulvafslibning. Når du vælger en afslibning eller høvling som din løsning, er det vigtigt at pointere at dette ikke er et nyt produkt men en renovering.

Gulvafslibning – en økonomisk fordel

Gennem tiden har hver eneste af mine kunder været imponeret over hvor tæt på nyt materiale vi kan komme. Er dine gulve, trapper eller bordplader slidte, skæve eller bare trænger til et nyt look, vil jeg garantere 100% nyt liv. Med en afslibning kan du nå rigtig langt og spare mange penge fremfor at skulle investere i et nyt gulv. Vi tilbyder også letslibning.

Giv dine gulve nyt liv med en gulvafslibning

Kontakt os for afslibning af dine gulve i Roskilde, København og omegn

Hos Hr. Due er vi specialister i gulvafslibning i både København og Roskilde. Vores erfaring og professionalisme gør os i stand til at give dit gulv et nyt udseende med vores effektive og professionelle gulvafslibningstjenester.

Uanset om du har trægulve eller andre typer af gulve, så sørger vores dygtige team for at levere det bedste resultat. Kontakt os i dag for et tilbud og lad os hjælpe dig med at bringe liv tilbage i dit gulv. Ring til os på telefon 31 34 20 88, send en mail til patrick@hr-due.dk eller udfyld vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre nærmere om dit projekt.